Tappert försök till strandhäng

Tappert försök till strandhäng

Det är mitten på juli snart, och vi har ännu inte spenderat en enda sekund på Båle. Så när sommaren skymtar fram litegrann, som till frukost i solen imorse, då packar vi en kasse handdukar och badkläder, en kasse strandleksaker och krabbhinkar, tar med extrabarnen för dagen Harry och Elof, och tar flakan till Båle.
Det mulnar på en smula. Högt vatten runt krabbstenarna. Vattnet är oväntat ljumt, jag tar sommarens första dopp, men det är jag ensam i familjen om, även om Bertil vågar sej utanför ilningsgränsen.
Stranden måste ha rensats inatt för den är ren och lenkrattad, Ruben vill inte ens byta om, och när de första dropparna faller fattar ingen att det är just regn innan alla vänder sej mot varann i förvåning. Kände du..? Var det..?
Det blir rafspackning och flakafärd hem för lunchpannkakor i köket istället.

Kom igen nu sommaren. Bättre kan du.

"Jag ville ju bara se ut som pappa"

"Jag ville ju bara se ut som pappa"

Gummibåten i sjön

Gummibåten i sjön