Hotellhäng

Hotellhäng

Jag har en liten sexåring som bara exploderat här. Från att harigt ha stått på kanten i onsdags och tittat på när de andra hoppade i, (vatten i ansiktet är ju att jämföra med livsfara) doppar han sej nu som om han aldrig gjort nåt annat, trär på simpuffarna och simmar omkring i djupa poolen, trär av simpuffarna igen och hoppar från kanten (utan att bottna!) och TAR FLERA METERS SIMTAG ALLDELES SJÄLV.
Där ser man vad en sex-sju timmars badande varje dag kan göra.

Annars? Näråsåatte, synd att klaga. Vi hänger här. Badar. Solar. Äter. Dricker. Yogar. Kastar pil. Spelar kort. Bertil försvinner iväg på kockmösseäventyr med Haitham. Ungarna vill inte vara med på minidiscot, bara titta på. Det är musikquiztävling på terassen klockan nio, jag och Maria ställer upp.
Men, alltså, internationellt gångbar musik populär år 2016 är inte min starka sida. Jag har hört talas om Enrique Iglesias och Bruno Mars, men jag vet inte vad de sjunger. Övriga låtar vet jag inte ens när jag hör svaren. Sen kommer filmkategorin och då kommer jag igång så smått med Ghostbusters och Madagaskar innan jag avslutar snyggt med att klämma såväl Paper Planes med M.I.A som Super Mario Bros.
Klarar man I get knocked down, but I get up again-låten får man en gratis halvtimmes massage dan därpå. Jag har aldrig velat värka fram nåt så gärna. Men icke.
Tubthumping med Chumbawamba. Såklart. Dom där one hit wonders alltså.

Inga vattenrutschkanor på bild idag heller

Inga vattenrutschkanor på bild idag heller

Makadi Bay

Makadi Bay