Nedvarvning

Nedvarvning

Jag har sjukt mycket jobb att göra på dagarna.
Utgörning av gamla jobb, utryckning på nya jobb, friläggning av lastpallar till förbannelse.
När eftermiddagen kommer och hämtning är här är det en befrielse att packa flakan, åka ner till hamnen och äta kvällsmat. Bada. Fiska krabbor. Hänga med vänner. Se Arne och Kjell på VG37 Ganler komma in med dagens fångst. Se solen gå ner i Kattegatt utan att det är långt efter barnens läggdags.
Idag åt jag mitt livs första blodtrycksmedicin till frukost, efter att ha tagit ett gäng prover och legat med EKG på bröstet igår. Det är högt, det ska bli lågt, jag tokstressar inte men jag har väldigt mycket att göra. Och det är ju tacksamt såklart. Men svårt, i frilansvärlden, att jämna ut jobben över tid.
Blodtrycksmedicin och såna här kvällar, och jag är en bit på väg.

Spegelblanka kvällar med guldfras

Spegelblanka kvällar med guldfras

Kvällsdopp

Kvällsdopp