Och hem.

Och hem.

Ni har snöstorm i Sverige. Den informationen får vi där vi ligger vid poolen och kramar ur det allra allra sista, att planet som ska flyga oss hem i eftermiddag inte ens lämnat Landvetter ännu, eftersom det kommit så mycket snö.
Äsch, det gör inget. Kylan kan vänta.

Vi tar ett dopp till, en sväng på Kids Club till, lite packa och lite lunch och lite oviss väntan på när tranferbussen egentligen ska dyka upp. I solen på terassen, medan Bebo the bartender kommer och levererar Caipirinas till oss. Inte jättesynd om oss faktiskt.

Flyget är rejält försenat och det blir många timmars kortspel på Hurghada International Airport. När vi väl lyfter är det bara för att gå ner och landa vid midnatt i Serbien igen, i Belgrad dit flygbolaget flugit ner ny personal som ska ta över efter våra trötta piloter som jobbat alldeles för länge.
Klockan fem kommer vi hem till Bua, utan att ha sovit en blund.
Och klockan åtta på morgonen vaknar Bertil, som har sovit ganska många blundar och tycker att det räcker med såna nu.

Tjillevippen semestern!
You’ve been a good one.

Mysit

Mysit

Chokladspa och Tom&Jerry

Chokladspa och Tom&Jerry