Limmared

Limmared

För en frukostbuffé! Med färskpressad juice och bacon och ägg, hemmabakat fröknäcke, chiapudding och ingefärsshotar, var väl bara den i sej värd de femhundra kronor den här hotellnatten kostade. Det är inte så dumt att stå på erbjudandelistor ibland faktiskt.

Vi körde till Limmared idag, strax norr om Tranemo, och gick på loppis.
Asbra loppisar i Limmared. Tretton stycken (!) har dom. Fast några fynd behöver man inte tro att man ska göra, för i Limmared vet loppisarna att ta betalt. Jag dök direkt fram emot en skitsnygg plåtburk med bruna och oranga blommor på, men ställde tillbaka den när jag läst prislappen på trehundra pistoler. Fast två små glasfiskar fick följa med hem till samlingen. Glasfiskar har inget jätteantikvärde. Men dom är fina ändå!

Och dom där ungarna vi hämtade hos farmor.
Nog för att dom kan gå en på nerverna mer än ibland, och störa sömn och hundra andra saker.
Men när man inte får pussa dom godnatt och godmorgon saknas dom ändå litegrann.

Vasaloppsmorgon

Vasaloppsmorgon

Borås

Borås