Det finns en annan värld än Jimmies.

Det här är från Wiens respektive Münchens järnvägsstationer.Massor av folk som kommer de tågburna flyktingarna till mötes, med mat, kärlek och berg av blöjor. Det är de här människorna jag tror på.

Vi kör på fotograferingen. Mellan 10 och 12 nästa söndag, den 13/9, finns jag nere vid fyren i Bua. Kom om du vill ha en bild på dej själv, din mamma, din käresta, ditt barn, din vandrande pinne. Femhundra kronor kostar det, så får du (nån dag senare per mejl) två högupplösta bilder. Tusen kronor om du vill ha fler varianter, om ni är fler som ska samsas, då får du fyra bilder. Regnar det katter och hundar, ställer vi in och tar en annan dag, jag meddelar detta här isåfall. Swish eller kontanter, jag sätter in rubbet till Rädda Barnen.

(Idag fick jag en femhundring av en man. Jag vill inte ha någon fotografering, sa han, men ta dom här pengarna till din insamling.)

blogg-150903wien blogg-150903munchen

Goettermedda från Bua strand.

Titta inte här om ni inte vill se en bild på en död flyktingpojke.