Frukost med en nervös och tre glada

Frukost med en nervös och tre glada

Ikväll är det Champions League-final i Madrid och någon i vår familj är så nervös att han knappt kan äta frukost. Det kan vara svårt att förstå eftersom man kan tycka att det inte spelar någon direkt roll vem som vinner när två engelska lag ska sparka boll i Spanien, men si så funkar det här hos oss. Hos oss ska hela familjen kläs i röda matchtröjor, lillebror köras till farmor och nio år gammal mittemellan följa med till late night hoolabaloo bland tusen lika rödklädda fyllehundar på Harrys.
Fast först åker vi till Sanddamm och handlar tomatplantor, man kan tydligen aldrig ha för många tomatplantor.
Och till Krestens och handlar fönsterträn till lillebror, som tycker han saknar fönsterträn på sitt nya rum.
Ikväll drar jag på mej matchtröja för första gången nånsin.

Champions League-mästare

Champions League-mästare

Kvällstur mot himlen

Kvällstur mot himlen