Skallen

Skallen

Fram emot solnedgången borstar vi tänderna och klär på den minste pyjamas, innan vi lindar in honom i filt i vagnen och knallar iväg genom byn, mot Skallen, som vi hört att man ska titta på solnedgången från.
Över strandängar och bredvid lamm, Bertil somnar nästan på en gång, Ruben skär sej på ett lammbjudargrässtrå och rör inte en min, men då han efter tio minuter upptäcker att det kommit blod gör det så ont så ont så ont, och vi scannar dikena efter grodblad att linda om (för det ska lindra säger vi, och Ruben letar intensivt).
Vi hittar dem. Och vägen till en grotta. Och vägen till Skallen.
Haverdalsberget med sina gator ser lite ut som ett mer tätbebyggt Bua strand, med fina hus och utsikt ända från Morups Tånge ner till Hovs Hallar och Hallands Väderö.
Solen går ner och när vi en timme senare nästan kommit hem igen... ja då vaknar Bertil.

Halmstads äventyrsland

Halmstads äventyrsland

Hästskjuts och nya kompisar

Hästskjuts och nya kompisar