Happy midsommar!

Happy midsommar!

Bågskytte och sillalunch i Ambjörntorp, lite paraplyhoppning på studsmattan innan cykelkärreskjutsen avgick från Lotsvägen till Trossvägen. Ösregn. Femkamp. Ösregn. Tipspromenad. Hoppande stövelklädda barn i vattenpölar. Plötsligt kom Bertil klafsande alldeles dyngblöt, floschfsch floschfsch floschfsch lät det från stövlarna. En halvliter tömdes ur varje. "Jag låna klänning av ALVA!" sa han. "Jag låna klänning jag snurra RUNT!"
Grillmat. Jordgubbstårta. Musikquiz. Små grodorna. Mormors lilla kråka. Femkampsprisutdelning. Vandringspokal till lag Arnesson/Åkesson. Oh the glory! Det var Rubens fullträff i fotbollsprickskyttet som gjorde det.
När skymningen kom gick ungarna ut med ficklampor och plockade sju sorters körsbär istället för blommor. Och väl hemma somnade Ruben med pokalen under armen.
Midsommarnatt du sköna. Kall och strilande blöt.

Haverdals camping

Haverdals camping

Kurragömma

Kurragömma