Helsingborg

Helsingborg

Medan jag sitter i Helsingborgs Arena och tittar på genomdrag av Pelle Erövraren inför morgondagsfotografering, följer mina killar med ner på liten Helsingborgssemester på påsklovsslutspurten.
Letar upp oprickade Pokemons på stan och hälsar på djuren på Tropikariet.
"Du skulle sett ungarna, dom stack upp huvena i små glasfyrkanter bland krokodilerna och sen fikade vi mitt bland lemurerna, där skulle du varit med med kameran!"
Säger du det, säger du.
När jag är klar har de installerat sej på hotellrummet och är mitt i vild sänghoppning när jag kommer. Lite sightseeing, lekplatsning och en Pinchosmiddag senare landar vi på hotellet med cola och chips och film för de små, och öl, chips och Brynäs-HV71 på teven för den store, samtidigt som han simultanstreamar en Champions League-match på mobilen.
Och jag, jag sitter i sängen och myser, helt yppernöjd över att kunna ta med familjen på jobbresa.
Ingen nöd på nån alltså.

Pelle Erövraren

Pelle Erövraren

Båttvätt

Båttvätt