Another tuesday

Another tuesday

Det är en sån där dag då jag inte tar mej ut.
Då jag lämnar ungar, dricker te och tar ut och in skivor ur gammdatorn var tionde minut, eftersom jag håller på att föra över hela mitt gamla cd/dvd-arkiv till ett hårddiskdito. Gammdatorn (som kan läsa skivor till skillnad från nydatorn) har stått där på skänken och tuggat i två månader nu. Skiva efter skiva. En del är trasiga, de går inte att läsa. Alla mina bilder från resan till Rom är borta. För alltid fast inuti trasig oläsbar skiva.
Utanför fönstret smälter snön bort. Och börjar yra på nytt.
Barnen kommer hem, dyker ner i nya sackosäckiga korvkudden. Vill ha spaghetti och köttfärsås. Försäkringskassan ringer och förhör mej om SGI. Sjukpenninggrundande inkomst, ett system så vansinnigt smalt anpassat till alla med A-skatt. Det är utvecklingssamtal på förskolan, Hugo ska passa småbrorsorna. ICA har slutat ta hem Latte Art, igen. Jag lägger det bland alla andra i-landsproblem i irritationsbanken och börjar fundera på om Coops hemkörning kanske är nåt att ha. Googlar lite på solresor. Turkiet är klart billigast. Börjar tänka på flyktingars väg till fots och slås igen av att mina problem inte är några problem. ICA har slutat ta hem Latte Art?? Lägger ner datorn och bygger lego med Bertil. Luktar och pussas.
Gott så.

Lilla björn på semester

Lilla björn på semester

Veddige Vinterland

Veddige Vinterland