Livsplats Sverige, dag två

Livsplats Sverige, dag två

All day long seminarier och föreläsningar och små inklämda stunder av kusinhäng och vänhäng. För det fanns bekanta ansikten lite varstans i publiken. Apoteket var där och gjorde hälsokoll och eftersom jag är min egen och aldrig tänkt på att uppsöka nån läkare såsom företagshälsan för att bara kolla av, så satte jag mej glatt ner och mätte blodvärde och blodsocker och kolesterol. Och blodtryck. Som var så högt att jag tillhörde kategorin "kontakta omedelbart läkare". Så då gjorde jag det också. Det här med företagshälsa är ju inte så dumt. Och tur att jag fick jobb på ett hälsoforum ändå, så att såattsäga möjligheten kom upp och knäppte mej lite i ansiktet.

Mot Malmö med oväntat besök

Mot Malmö med oväntat besök

Livsplats Sverige

Livsplats Sverige