Simskoleavslutning

Simskoleavslutning

-Jag HAR klarat en halv längd mamma, så jag KAN få godispåsarna som jag skulle få!
-Men det har ju inte kommit nån lapp om att du tagit silvergrodan, den får man ju om man klarar att simma en halv längd?
-Men han kanske inte SÅG att jag simmade hela då! Jag HAR gjort det, jag LOVAR!


Nä, Ruben fick hoppa i med alla Doppingar i år också, hoppa från kanten, sparka iväg och doppa huvudet. Denna gången flög han dock i med armarna rakt upp i luften, och var inte det minsta harig längre. Men nån silvergroda fick han inte.

-Ja, om vi säger såhär, hade vi kastat i honom från kanten så hade han klarat att ta sej in igen, sa simskoleläraren när jag frågade om det här med en halv längds vara eller icke vara. Några meter fixar han.

Next time, silvergrodan. Next time.

Höstbrasa

Höstbrasa

Ölbryggeri

Ölbryggeri