Hos farmor

Hos farmor

Övernattningshämt hos farmor, med solsken och vattengevär.
När vi var på grillfest hos Mattias farbror Leif häromveckan sa Leif (som ju är farfar Bertils storebror) att lill-Bertil hade precis likadant hår som stor-Bertil hade, när stor-Bertil var bebis. Så nu rotade farmor fram en massa gamla bilder av farfar Bertil som barn, fast jag tycker inte han var så lik lill-Bertil, mest bara lik Sanna och Eriks lille Alfred (tredje man till lill-Bertil för den som orkar hänga med, och farfar Bertils bror Bernts barnbarn).
Inte så konstigt kanske. Stor-Bertil som barn var ju sjukt lik Bernt. Kanske har Ewa fått fel bilder, kanske ÄR det Bernt på bilden?

Å så gärna jag hade velat få träffa farfar Bertil på riktigt.

Äntligen hos Alva

Äntligen hos Alva

Klövermatta

Klövermatta