Måndagsöndag

Måndagsöndag

Annandag påsk och måndagsöndag. Vi dammar av Hugos gamla cykel som nu blir Rubens och han blåser iväg som bara hejsan, runt runt kvartersrundan om lekplatsen. Motorn i båten är färdiglagad och FUNKAR, nu är det bara drevet som ska servas, och så tvätta-putsa-måla då. Vi krattar ihop vinterns alla pinnar och löv, så gräsklipparn kan komma ut så småningom. Alla krattar. Jätteduktigt krattar alla. Ingen är marodör och förstör krattningen. Nejdå, våra barn är ytterst välartade. Vi vattnar rabarberna istället. Dom börjar knoppas nu. Alla är jätteduktiga på att vattna och vattnar BARA rabarber och inte lillebror. Sen käkar vi lite glass i hammocken. Glass i hammocken, våren, så välkommen du är! Ruben och Anon ger sej ut att cykla på sina likadana cyklar. Lola cyklar hon med. Lola! Två och ett halvt år och inga stödhjul. Jag lämnar Ruben hos Anon, de ska strax åka på bio med Jad, och går tillbaka och trädgårdshänger med Bertil. Hammock, trampbil, frambärd rutschkana. Mattias och Pär youtubar propellerurskruvning och lyckas med det också. Tack fina extraledigdag. Du borde finnas en gång varje vecka.

Kvällsmat te Brettes

Kvällsmat te Brettes

Adèle tio år

Adèle tio år