Gästislunch

Gästislunch

Paus i hemsidefabriken för fläsklunch på Gästis med företagarna. Idag blev det mer bröllopssnack än faktureringsmetoder. BH-Pia ska gifta sej och ställa till med stor femtiotalsbaluns uppe på dansbanan i Kungsäter. Vi fick höra både om när Victorias åk till kyrkan inte startade och när Sophie låg med rumpan i vädret på en strand i Thailand och letade efter ringen som hennes son tappat i sanden mitt under ceremonin. Och så meddelade Poo att de lägger ner restaurangen, Espeviksgården kommer inte öppna igen. Så nu kan hon ju inte komma på våra företagarluncher mer. SKOJA. Dom här luncherna är guld värda faktiskt för en som sitter hemma utan jobbarkompisar. Alla har liknande problem. Och lösningar.

"Mamma, TA DEJ, lille Bertil"

"Mamma, TA DEJ, lille Bertil"

T-shirt i uterummet

T-shirt i uterummet