Karin och jag och Paraguay

Karin och jag och Paraguay

Det blev en folkfattig lunchkonferens med egenföretagarna på Gästis idag.
Två kvinnor stark. Inte det sämsta ändå.
Den ena starka orkade äta upp hela sin schnitzel trots att den täckte halva tallriken.

En gång, när det var fotbolls-VM i Tyskland och jag och Juan Flores åkte dit för DN för att leta upp Paraguays fotbollslandslag, och vi efter sju sorger och åtta bedrövelser till slut hittade dem i lilla byn Dornbirn i Österrike där de höll på att träna, och själva stjärnan (som varit ute och farit med lite komprometterande beteende och vilken var den vi var på jakt efter) smidigt smet ut så fort han såg att vi kom, och vi fastnade med hyrbilen i gyttja utanför fotbollsplanen och höll på att aldrig ha kommit därifrån om det inte kommit två starka tyngdlyftare från Tyskland och hjälpt oss putta, och vi körde kors och tvärs Schweiz-Österrike-Schweiz-Tyskland-Schweiz i jakt på PARAGUAY, den gången, när vi äntligen sjönk ner i hotellbaren på kvällen, den gången fick jag en schnitzel som faktiskt täckte inte bara halva utan hela tallriken.
Den gången tänkte jag på idag.

Kakmorgon med brasa

Kakmorgon med brasa

Så föll snön även över Västkusten och ungarna fick ett par timmars vinter till.

Så föll snön även över Västkusten och ungarna fick ett par timmars vinter till.