Terrorism

Trollhättan. En lunatic med tveksamma åsikter tar ett svärd och en mask och beger sej till en skola där han hugger ner folk. Bara sådär. Folk som åt frukost hemma hos nån imorse, mamma? och som inte kommer hem ikväll. Aldrig mer. Och runt Sverige brinner byggnader som gjorts iordning för att rymma flyktingar, människor som flytt krig och förtryck och som äntligen kommit hit till lugnet och freden och välkomnande människor. Eller? Kanske har de kommit till människor som tycker det är bäst och bekvämast att bara omge sej med folk som ser ut och beter sej som de själva. Det kan ju bli så krångligt annars. Bäst att bränna ner deras bostäder. Då kanske de åker hem igen. Eller hem har de ju kanske inget, men då kanske de iallafall åker tillbaka till sitt närområde. Där kan vi hjälpa dem. Ja.

Terrorism (från latin terror 'rädsla, fruktan') avser det systematiska användandet av  våld eller förstörelse, särskilt mot civila mål, för att med hjälp av rädsla tvinga fram politiska eller andra typer av förändringar.

Det var ju inte från det hållet vi trodde terrorismen skulle komma, när Sverigedemokraterna varnade för ökad terrorism i och med den ökade invandringen.

Ikväll spelar mina killar innefotboll och kramas i soffan. Jag kramas med dem.

blogg-151022hemmagrabbar1 blogg-151022hemmagrabbar2

Hemmaläxa

Iallafall en fin igelkott