Mellandag i Malmö

Senseptembersol över Malmö. Det går lika många runt i t-shirt som i täckjacka. Jag köper inte en klänning. Sen köper jag en annan klänning. Mitt favoritmatställe Meze har bommat igen. Jag googlar annan libanesisk mat, hittar Laziza på Baltzarsgatan, går dit. Fantastisk mat! Libanesiskt, det bästa. Somnar nästan klockan sex. Skärper mej. Dricker två koppar te. Tittar på Hela Sverige Skramlar på hotellteven. Skramlar samma summa för vilken jag inte köpte den första klänningen. Längtar efter barnen. Skärper mej. Längtar efter barnen iallafall. Ser Hans Rosling ge Sverige en pedagogisk lektion i hur kriget i Syrien och flyktingströmmen därifrån fungerar. Anser Hans Rosling vara ett geni. Tittar på Playgroundfilmer på datorn, för att ladda. Tar ett bad. Tänker att det är tur att jag inte behöver sova i samma hus som en liten unge som inte sover, just inatt. Längtar efter barnen jättemycket. Inser paradox. Är tacksam över allt jag har, inklusive man, barn, hus och hotellnätter i Malmö. Tänker sova nonstop tills jag vaknar. blogg-150929malmo

Flockwork

Hallandsås