Anna i Sotared

Det är ett ganska ensamt jobb, det här frilansandet. Oftast sträcker sej mina mänskliga kontakter (de dagar jag inte är ute på jobb förstås!) till att dricka tiokaffe med någon mammaledig (ja just det händer säkert en gång i halvåret iallafall!) eller vara en såndär skitjobbig förälder som dröjer kvar extra länge vid förskolehämtningen och bara pratar strunt.Men så vissa dagar glimrar det till! Idag var det stövelklätt hästhagejobb hos Anna utanför Långås och i hästhagen en alldeles fin liten pärlperson, en sån man liksom vill stanna kvar hos lite extra (sådär som på förskolan), bara för att det är fint och roligt och man, ja, klickar. Såna dar vill jag inte byta mitt jobb mot nåt mer jobbarkompistätt för allt i världen.

blogg-150911annaevertsson1 blogg-150911annaevertsson2

Jag har TRÄNAT. På riktigt alltså.

Nya möbler önskas