Star Wars

Star Wars på bio med storbarnet, i Kungsbacka.Jättebra bio där faktiskt! Mindre bra att hamna bredvid tre små barn som knappeligen hade elvaårsgränsen inne, och som ändå lyckats gå på bio själva utan någon vuxen med. En av ungarna hade sett filmen förut. Hen berättade allt som skulle hända, strax före det hände. -Nu kommer det komma en man med ett rött lasersvärd. -Kolla, jag SA ju det! -Den roboten kommer funka sen. -Kolla, jag SA ju det! -Nu tror man att han dör, men han kommer att leva sen. -Kolla, jag SA ju det! Och sjuttio andra sekvenser som jag inte tänker återge, för då är det jag som avslöjar spoilers. De brydde sej alls inte ett spår om mina hyssjanden, och med facit i hand skulle jag kanske gått ut och letat upp nån personal som kunde typ kasta ut dem, men när ska man välja att gå ut liksom? Det kan ju hända nåt skitviktigt så jag inte fattar resten av filmen. Nog för att den blev rätt förstörd iallafall. Fast jag fick pengarna tillbaka. Klen tröst.

blogg-151228biostarwars1blogg-151228biostarwars2

Testfyrverkerier på Karlsson.

Jullovsfrukost