Måndag utan bild

För jag bara sitter på kontoret och försöker städa undan och jobba väck, sen ringer Mattias och frågar om vi kanhända skulle åka till Gekås efter jobbet för han har läst i tidningen att där inte är särskilt mycket folk strax före jul alls, så jag ringer mamma och pappa och undrar om dom kan barnvakta en stund i eftermiddag och ikväll och då säger mamma och pappa att dom kan tänka sej att köra till Gekås dom med och ingen blir gladare än Mattias som får stanna hemma med ungarna och jag åker till Gekås med mamma och pappa och undrar om det kanske är fler som sett det här med "inte så mycket folk på Gekås" i tidningen, men det är det inte, det är in och några rundor på leksaksavdelningen och fruktavdelningen och extraljus-till-söndrig-adventsljusstake-avdelningen, och sen är det noll före i kö ut och alla julklappar är hembärgade, halleluja.

Bertilvab med toppklädd gran

Fjärde advent och granen flyttar in