Pinnplockarsöndag

Pinnplockarsöndag

Uppkavlade armar i förmiddagens snålblåst, och sen: Pinnfri gräsmatta, eller jag menar pinnfri mossmatta, eller jag menar pinnfri ogräsmatta, eller jag menar pinnfri jordmatta med inslag av tufsiga grästuvor.
Lite bortblåsande lövkrattning och brinnande ogräsrensning, läggande av trädgårdsredskap i raka rader (“Vill ni byta verktyg? Ni kan byta verktyg här hos mej! Sen kan jag visa var verktygen ska ligga när ni vill lägga tillbaka dom.”) och inspektion av de snart exploderande rosalila körsbärsblommorna.
En hopknödd eftermiddagsfika och lite båtfix på det, så kändes pre-brygghäng i aktern i strålande solsken alldeles alldeles underbart.

Jag tror, när vi går genom livet, att allt det bästa inte hänt än.

Innovatum

Innovatum

Hugos födelsedag

Hugos födelsedag