Handyman/sjöman

Handyman/sjöman

…och så kommer kylteknikern och lagar luftvärmepumpen och kollar på mina kartteckningar och säger att Nordsten heter väl den där ön, och inte Norstö som Eniro skrev på sin karta och som jag, utan att tänka själv ens två sekunder, bara skrev in rakt av i varenda teckning.
All work for nothing!
Jag tog samtliga teckningar under armen och gick hem till Bertil och Marguerite för total genomgång av allehanda falluckor lätt genomramlade av en som inte bott här sen urminnes tider, till skillnad från gamle sjöbjörnen Bertil som kan varenda gruskorn längs Kattegatt.
Det var ingen som öppnade där.
Då fotograferade jag av och mms:ade till pappa. Och om pappa inte upptäcker några fel vad gäller kartor i Varbergs kommun (eller varför inte i hela södra Sverige, eller varför inte i hela norra Europa?) så är det en mikroskopisk risk att någon annan kartnörd skulle ha något att klaga på.

Blomprakt

Blomprakt

Karttecknardagar

Karttecknardagar