Nordö i sällskap

Nordö i sällskap

Tre ungar Liseberg-tjoandes i fören, krabbnapp och svallvågsbadning, gummibåtsutflykter (där ungarnas egna slutade med att Ruben inte lyckades dra igång motorn igen och Stella till slut fick ro in dom till land) och en Svahnsmoster som smsade om ifall det var vi som låg rakt ut på insidan av Nordö och sen vinkade med nåt gult inne vid Kosanna-land.
En egen lång fin Lisa-stund medan pappor och barn tog båten in till hamn igen för att köpa glass och kaffe, en utflykt runt ön när dom kom tillbaka, med rostiga rester av Clark Olofssons sedan många år kapsejsade båt på sydspetsen.
Lägereldspinnaplock.
Nyfiken säl.
Hejdåvink till Svahnsmorfarn på Ganler som gick ut till havs i skymningen.
Underberger till mammorna.
Betande får bakom knallarna.
En solnedgång, en kortlek, ett blått hav mot kvällsupplysta hus på Bua strand.

En dag och en natt på Nordö med Nord-Svahn.
En kompakt liten sommar.

En annan morgon

En annan morgon

Ola och Marit på Majas

Ola och Marit på Majas