Leksaksrensning

Leksaksrensning

Grabbar, kan inte ni kila upp på erat rum och sortera ut såna leksaker ni inte vill ha längre?
Jomenvisst.

Grejer mina grabbar vill sortera bort:
-SNOCKAN. Min rosa lilla älsklingdocka som barn. Snockan åker ICKE.
-Yoda-pezen. Som jag och Ruben köpte i Kroatien och som han lekte med en hel regnig dag där, medan vi satt på balkongen och tittade på tonfiskar som hoppade i havet nedanför åskmolnen och blixtarna. Vissa har mer förknippade minnen än andra.
-Bi-dräkten. Jag säger det igen. Dom vill slänga bi-dräkten. När Ruben var liten var han livrädd för allt och alla som klädde ut sej, när dom hade ansiktsmålning på förskolans utegård fick han sitta ensam inne med en pedagog sålänge, och när det lackade mot påsk och det skulle vara påskfest på samma förskola sa han plötsligt en dag: "Jag vill vara BI". Och jag finkammade internet. Till slut hittade jag en bidräkt. Och ungen var världens sötaste bi bland alla påskgubbar och påskkärringar. Den bi-dräkten vill dom alltså kassera, mina ungar.

Det blev visst bara en spidermandräkt, en spidermandocka och en gammal uppblåsbar boll utan luft som åkte.
Och Snockan fick leka födelsedag med ugglan hela eftermiddagen.
Bra ändå.

Olles

Olles

Båthäng med vänner

Båthäng med vänner