Sista dagen

Sista dagen

Det är ett lätt soldis ute, som solskyddsfaktor tio över hela himlen. Jag äter massor av jordgubbar till frukost. Och omelett. Alltid jordgubbar och omelett. Sanden är het, blommorna blommar, havet är varmt. Det blåser mindre, vågorna är lägre.
På väg ner till stranden luktar det fantastiskt av nästan överblommade vita blommor i en häck, jag vet inte vad det är, kanske kaprifol? Kaprifol blommar nu tror jag, kaprifolen blommade hemma när jag gifte mej.
Jag har blivit brun, säger Hugo.
Jag har också blivit brun, säger jag, men jämte dej märks det knappt.
Du är brun, säger han, men när du springer jämför du dej ju inte med Usain Bolt heller.

Imorgon åker vi hem.
Hugo längtar till sin fotboll och sina kompisar.
Jag längtar till godnattsagor och barnarmar runt min hals.

Hem

Hem

Solnedgångskväll

Solnedgångskväll