Poängpromenad

Poängpromenad

Så! En vecka sena på bollen är vi (förra söndagen kom vi ju hem från Mallorca!) men nu har skolungarna börjat köra poängpromenad på Buasöndagarna igen. Skönt. Komma ut och gå, och använda huvet lite samtidigt.
Dock, nån som kan hur många gånger i sekunden kolibrins vingar pendlar när dom flyger? Eller hur många taggar en igelkott kan ha? Eller vilket datum det är senare i höst då vi kommer gå över till vintertid?
Dock var det en fin blandning, med även vem som skrivit Figaros Bröllop (tack alla mina operajobb!) vilket år första världskriget började, samt vilken sport Sidney Crosby sysslar med (ja, där får jag tacka mina båda medgåare förstås).

Samtidigt som jag sen satt hemma i soffan med min syrra i telefon och just sa att det är trist med såna kolibrifrågor som ingen möjligen kan utantill utan att det bara ger att de som googlar frågorna vinner, knackade det på dörren, och där stod arrangörerna med både första och andrapriset till mej och Mattias. Såatte.
Det finns hopp om livet och att folk alltså faktiskt inte googlar ändå.

Årets första igelkott

Årets första igelkott

Hos Nina och Mike

Hos Nina och Mike