Båtfix

Båtfix

Det är små fel på än det ena än det andra och sånt som är till båtar kostar automatiskt tio gånger mer. Nu är det fel på nån laddningslampa på instrumentpanelen. Ny sån lampmanick kostar TRETUSENFEMHUNDRA.

Stårt VOLVO påt kostart hundra spänn. Stårt VOLVO PENTA på samme grej så kostart tretusen, säger han som förstår sej på nåt av allt det här, innan han ber mej komma ihåg att blå sladd går till svartrand-sladd och svart sladd går till röd sladd. Sen slår Bertil sönder sin bil borta i ett hörn och en påse småkopplingar försvinner spårlöst, jag tar klick-klick-klick-bild på min till synes behärskade man samtidigt som han försöker koppla ihop lampmanicksladdarna utan framgång, men när barnet skriker efter napp samtidigt som jag inte hittar rätt efterfrågat verktyg och bensinmätaren inte rör sej trots att jag nästan helt säkert TROR att det var blå sladd till svartrand-sladd och svart sladd till röd sladd och inte tvärtom, då ber han mej, eh, dra.
Snällt, fast med argrösten.

Det är tur jag har honom, annars vore jag helt säkert utan båt. Jag fattade inte ens Volvo Penta-skämtet.

Till Malmö. Med hejdåkram.

Till Malmö. Med hejdåkram.

Åsklostergolf

Åsklostergolf