Imorgon blir det bröllop

Imorgon blir det bröllop

Ja, imorgon blir herr Nord och fröken Svahn herr och fru Nord-Svahn, och idag dukas det, lagas mat och ordnas med sladdar och kontakter i Fiskerilokalen. Just sladdarna och kontakterna är det som krånglar, till slut konstateras hela projektorn död och förbi och Magnus åker in till stan och köper ny projektor. Nåt fäste finns dock inte att få tag på, så då ställer sej Mattias och tillverkar ett. Vi kör i skytteltrafik mellan Fiskerilokalen och garaget (alltså jag och Bertil är bara med som peppande sällskap, vi tar inte åt oss nån ära överhuvudtaget av själva tillverkningen) och skär och svetsar och sprejar och skruvar. Till slut hänger äntligen projektorn där, i nytt fäste. Och funkar gör den med. Så tippar de litegrann på alltihop, projektorn glider ur fästet och faller. Mot golvet.

Där Jonas råkar stå och ta emot den.

Det ska kanske bli regn imorgon, på bröllopet.
Betyder tur har jag hört.

Lisa och Fredrik

Lisa och Fredrik

Det sista lediga

Det sista lediga