Bröderna Lejonhjärta

Bröderna Lejonhjärta

Bröderna Lejonhjärta i Teatergläntan i Falkenberg, för en fantastisk föreställning! Och sorglig.
Tårkanalerna var redan uppvridna på max sen gårdagens bröllop, så det tog cirka en och en halv minut in i köket hos fru Lejon innan hela skogsscenen blev suddig och jag knappt kunde skilja Skorpan från Jonatan.
Malte spelade Skorpan (med den äran!!) Thomas spelade Jossi, och Lisa och Kikki var blandat folk i Körsbärsdalen, typ. En hel sommar lägger de i Teatergläntan. Hundra personer på scenen och så alla andra mammor och pappor som säljer popcorn och tar biljetter och visar folk till sina parkeringsplatser. Och eftersom nu Maltes och Lisas mamma och pappa stod på scen de också, så stod mormor och morfar Kerstin och Ingemar glatt och sålde program och korv istället.
Sicken maskin att hålla rullande!
Nu är resten av sommaren helt slutsåld, så stackars er som missade och lyllos er som såg! Skorpan for president!! (Och Jossi for premiärminister.)

Regn hos mej

Regn hos mej

Lisa och Fredrik

Lisa och Fredrik