Cykelfest i Bua

Cykelfest i Bua

Ja, regnet föll ner och vi fick stanna redan vid cykelviadukten och dra på oss regnkläder, och innanför droppande uterumsfönster åt vi skaldjurstårta med kräftor hos Pernilla och Niklas tillsammans med Therese och Andreas, sen cyklade vi hem för en långkokt Boeuf hos oss dit först Camilla och Mattias och sen Pernilla och Ken kom och knackade på, sen gav oss iväg igen i det nu kvällsmörka ösregnet bort till Johnny och Marie, och fick tillsammans med Maria och Reine pannacotta med egna trädgårdsbär.
Det är en så himla rolig grej med cykelfest. Spännande hela tiden att sprätta kuvert och se vart man ska härnäst, eller öppna dörren hemma när det knackar. Nytt folk till bords, nya vänner man säger hej till i affären men i övrigt inte visste att man hade!

Böljan - Värö United

Böljan - Värö United

Cykelfest coming up!

Cykelfest coming up!