Kräftkväll i båten

Kräftkväll i båten

Lotsvägens taxitjänst AB körde ut till Ambjörntorp och hämtade farmor och Lisa, som laddat upp med lite vin på Lisas altan och som glatt fick fortsätta på inslaget spår nere i båten. När de väl kom ner i båten vill säga. Fast å andra sidan var det ju inte så länge sen åttioåriga Lisa låste in sej själv på utedasset och fick kravla ut genom det lilla fönstret, så lite hoppa-på-båt-och-åla-in-genom-taklucka skulle hon väl klara av. Vi andra kalasade loss på kräftor. Lite särskilt fint att äta kräftor nere i båten faktiskt. Tyckte dock även fiskmåsarna, som kretsade runt runt hela tiden. Måå-ga! ropade Bertil åt dem. Och klädnypsfiskade mamma på tån.

Söndagsmiddag i Veddige

Söndagsmiddag i Veddige

Fotboll i garaget, te inomhus

Fotboll i garaget, te inomhus