Knattefotboll i Veddige

Knattefotboll i Veddige

Rubens livs första fotbollsmatch, en lite rumphuggen historia.
Forsande näsblod och korvande jättestrumpor på det, som gav stora vattenfyllda blåsor på hälarna och lät herlen vila i lillebrors vagn istället för att spotta mål inne på plan, som Hugo lärt honom. Inte för att målspottningen såg så lovande ut de minuter han faktiskt spelade. Visserligen tog han i för kung och fosterland och drämde iväg bollen, men åt vilket håll den gick var inte så noga. Vilket gällde för flertalet ungar på plan. Alla på bollen, och hejvilda sparkar på lagkamraternas fötter för att få tag på bollen själv. Som ett litet tåg av barn efter bollen. Gulligt. Och fyra-fyra är ett mycket gott resultat. För samtliga.

Marlen och Mats

Marlen och Mats

Liten kvällstur runt Nordö och Sunnerö

Liten kvällstur runt Nordö och Sunnerö