You'll never walk alone

You'll never walk alone

Kolla sicka platser de fick, de där rödvita som åkte till Anfield och fick se Liverpool klå Watford med 2-0. Sen att de fick köpa ny hotellnatt och nya flygbiljetter hem, eftersom matchen FLYTTADES till söndagen istället för lördagen lite hastigt och lustigt, samt att bilen gick sönder när de äntligen landade på Kastrup natten mellan i måndags och tisdags, vilket ledde till bärgning samt taxi över bron, nattlig tur till Malmö för Magnus med våran andra, sjusitsiga bil och en bilfirma som några dagar senare skulle ha sextusen spänn för något de aldrig blivit tillsagda att laga (dock backade de på tre sekunder när Mattias blev fly förbannad i telefonen och sänkte direkt räkningen till 1250 istället), ja, det är ju en annan historia.

Bilhämtartur till Bjuv

Bilhämtartur till Bjuv

Fredag morgon

Fredag morgon