Växelspaken i handen

Växelspaken i handen

Grej man inte vill ska hända när man sitter i bilen mitt i Göteborg, just mittemellan två jobb:
Man får växelspaken i handen.
Eller okej, man får växelspaksknoppen i handen. Sen trycker man tillbaka växelspaksknoppen och försöker dra upp den där grejen man måste dra upp för att kunna backa med en Saab. Den där grejen går inte att dra upp. Man kan inte lägga i backen. Man drar lite hårdare. Man får hela växelspaken i näven, inklusive själva plattan som håller fast och sitter runt den och nyckelhålet. Man ringer sin man, med lite underdånande skräck för utbrott. Ens mans kollega svarar att ens man inte kan ta det. Man frågar sin mans kollega om han kan nåt om bilar, lite lättad över utbrott man iallafall slipper ta just nu, mittemellan två jobb i Göteborg. Man blir lycklig att kollegan kan nåt om bilar. Ner i minsta detalj kan kollegan beskriva hur man ska dra loss plattan, damasken och allt, tills man kommer ner till metallpinnen, plastgrejen och fjädern, och sen köra med spaken naken.
Som värsta rallyförarn.

Man får lite problem med backen, men alla andra växlar funkar fint med naken spak.
Man kör till nästa jobb och fickparkerar på en dubbelplats, med jättemycket plats framför till nästa bil, så ingen annan skulle kunna klämma sej in där och omöjliggöra för ens sorti därifrån utan att använda backen.
En riktig douchebag-parkering, säger reportern Robert som sitter bredvid.

Man kommer hem.

Körsbärsträden blommar

Körsbärsträden blommar

Fysikcaroline på Chalmers

Fysikcaroline på Chalmers