Naturhistoriska och Vasamuseet med bananglass till kvälls

Naturhistoriska och Vasamuseet med bananglass till kvälls

Vi fortsätter väl vårt runtturistande här. Vi tar väl tunnelbanan upp till Frescati och glor på dinosaurieben på Naturhistoriska, blir lätt åksjuka av Cosmonovas jättebio om Söderhavet och åker gammal femtiotalsspårvagn från Norrmalmstorg till Djurgården och Vasamuseet.
Det är varmt i luften. Medan vi väntar på den numera ganska friska familjen från Kungsholmstorg, plockar Ruben blommor ("till dej mamma!") och sneglar längtansfullt på Junibacken. Blev inget Junibacken för oss denna gången. Men en kan inte hinna med allt!
Fryst banan runtgörad i smält choklad och doppad i silverkulor blev ju värsta roliga lördagsgodiset, och lite dinosauriememory på det så har iallafall jag recept på en alldeles fantastisk liten dag.

Skansen

Skansen

Tekniska museet, Kaknästornet, Livrustkammaren och Enskede

Tekniska museet, Kaknästornet, Livrustkammaren och Enskede