Den finaste frukost jag fått

Den finaste frukost jag fått

Efter en natt full av fantastiskt skådespel, där jag vaknade av en utomjordisk åskknall och sen omöjligt kunde somna om (vem kan sova med en fönsterutsikt som vår över hamnen nere i dalen? Det brann av blixt på blixt över Port de Sóller och jag satt med näsan ut genom öppet fönster och luktade sommarregn och Torshammarsoväder för fulla muggar) har lugnet lagt sej över Sóllerdalen, molnen har dragit undan och frukosten äter vi ute idag.
Fina fincaföreståndarinnan kommer ut med nygräddad baguette, te och varm mjölk. En svart katt stryker nära benen. Jag tar om ur skålen med färskskivad mango nästan skämmigt många gånger.

Muleta de Ca S'Hereu är så bra att det är med och tävlar mot Tenuta la Silva i Toscana.
Och nu ska vi åka härifrån.

Deià och Valdemossa

Deià och Valdemossa

Ro

Ro